40.000 keer bekeken

Voor sommige weblogs betekent het misschien een dip in het maandelijks bezoekersaantal, maar voor ons is het vandaag een mijlpaal: sinds het begin van dit weblog in september 2007 zijn de berichten in ca. 30 maanden meer dan 40.000 keer bekeken. Dat betekent een gemiddeld aantal bezoekers van iets meer dan 1000 per maand, terwijl het gemiddelde het afgelopen jaar rond de 2000 per maand ligt en stijgende is.

Intussen is er ook een Linkedin groep met 1150 leden, worden we op Slideshare gevonden en zijn we op Twitter behoorlijk actief. Daarbij proberen we niet alleen nieuws in de vorm van persberichten of links door te geven, maar ook te voorzien van achtergrondinformatie en/of een opinie.

Interessanter is wellicht dat we druk bezig zijn met toevoegingen en vernieuwing. Binnenkort starten we met een nieuwe tweewekelijkse rubriek waarin musea  en reizen centraal staan. Ook hebben we een aantal trainingen gereed staan en werken we aan een complete redesign van het weblog, met meer mogelijkheden voor de gebruikers; waarmee we nog socialer worden. Daarnaast zijn we met Kennisland, DEN en TNO bezig met innovatie van business modellen voor de erfgoedsector, wat een omvangrijk project gaat zijn. Hierover en meer de komende weken op dit weblog.

Totdat het zover is, blijf lekker verder lezen en klop met vragen, opmerkingen of suggesties vooral bij ons aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.