CONNECT-AR

connectar-screen2Er zijn zoveel initiatieven van bewoners, (buitenschoolse) activiteiten van verenigingen en podia, erfgoed instellingen, tentoonstellingen, lezingen, debatten en reizen, aanbod van en voor onderwijsinstellingen, dat je je misschien afvraagt waar te beginnen. Vooral als je ‘jongere’ bent en niet weer met de haren ergens bij gesleurd wilt worden.
Hebben we een cultuurnetwerk  nodig om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen? Om een bewoner, leerling of school wegwijs te maken? Om kwaliteit te borgen, beleid van de gemeente uit te voeren en te zorgen dat het voor eenieder toegankelijk is? Dat zou toch allemaal ook in een app moeten kunnen…

Met CONNECT-AR op je tablet of smartphone krijg je te zien wat er voor jou te doen is op de plek waar je bent of naartoe gaat. Laat je verleiden of verras anderen! Organiseer wat jij interessant vindt, ga in de leer, maak theater, nodig anderen uit, schrijf reviews, oogst waardering of help anderen iets te organiseren.
Tenminste, dat kan allemaal wanneer we deze app gerealiseerd krijgen. Hopelijk kunnen we volgend jaar een pilot doen bij een cultuurnetwerk; misschien wel jouw cultuurnetwerk.

Lees hieronder het onderzoek naar het CONNECT-AR cultuurnetwerk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.