Erfgoed 2.0 nu ook op LinkedIn!

linkedin1Dat we collega’s en mogelijke businesspartners steeds makkelijker kunnen vinden binnen het digitale domein is zeker ook te danken aan LinkedIn. Velen van ons weten hier hun bestaande contacten te onderhouden, nieuwe contacten te leggen of zelfs (nieuwe) banen te vinden.

De groupfunctionaliteit binnen LinkedIn is erg aantrekkelijk. Members van een group hebben beschikking tot relevante nieuwsberichten en artikelen en kunnen met elkaar in discussie treden over actuele onderwerpen. Uiteraard vinden wij van Erfgoed 2.0 met name die laatste een zeer belangrijke mogelijkheid. Vandaar dat ook Erfgoed 2.0 nu zelf terug te vinden is als group op LinkedIn.

Daar waar wij binnen het weblog over het algemeen zelf de onderwerpen aansnijden doen we binnen de LinkedIn group  voornamelijk een beroep aan onze lezers: Ga met elkaar in overleg, nodig elkaar uit tot de dialoog en treed in discussie over de zaken die jou bezig houden binnen de erfgoedwereld. Je kunt je aanmelden als groupmember via deze link.

Wij hopen je snel te mogen zien op linkedIn…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.