Publieksvrijwilliger | Archief Eemland

Vindt u het leuk om je enthousiasme over de geschiedenis van Amersfoort te delen? Interesse om als vrijwilliger circa één dag(deel) per twee weken aan de slag te gaan in het nieuwe Eemhuis? Word dan Publieksvrijwilliger bij Archief Eemland.

De Publieksvrijwilliger stimuleert ontmoeting met en tussen bezoekers van Archief Eemland en verbindt waar mogelijk de collectie uit het archief met de inwoners van Amersfoort en de regio. U bent gids en gastvrouw/heer in de publieksruimte van Archief Eemland in het Eemhuis. U wijst bezoekers van Archief Eemland de weg of helpt hen verder met hun onderzoek.

Wie zoeken we?
Enthousiaste mensen met goede communicatieve vaardigheden en liefde voor het erfgoed van Amersfoort en omstreken.

Wat krijgt u er voor terug?
U gaat als Publieksvrijwilliger van Archief Eemland aan de slag in één van de meest bijzondere nieuwe gebouwen van Amersfoort. U vormt met de andere publieksvrijwilligers en medewerkers van Archief Eemland een goed en enthousiast team van gastvrouwen en -heren. U krijgt een inkijkje in het werk achter de schermen bij Archief Eemland en krijgt uitleg over de collectie en werkzaamheden van het archief.

Interesse?
Meld u aan via een email aan archiefeemland@amersfoort.nl

>> Alle vacatures van Archief Eemland

Uw vacature ook via Stichting E30 / Erfgoed 2.0 / Collectiewijzer / Inheritage-EU verspreiden? Klik hier om uw vacature aan te melden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.