UgameUlearn: User Experience

Ook dit jaar is er weer het UgameUlearn symposium van de TU Delft en DOK. Dit keer staat het symposium geheel in het teken van de User Experience. Naast gaming ligt de nadruk bij het symposium op Innovatie & Inspiratie en dan voornamelijk gericht op nieuwe services en producten. Internet en website spelen een steeds belangrijkere rol in het bepalen van het tevredenheidsgehalte van de gebruiker, maar ook mond-tot-mond reclame en communicatie via communities (zoals Facebook of Twitter) vormen een steeds prominetere rol. Hoe de gebruiker de meest optimale Experience ervaart en welke producten daarin bepalend zijn, staat op 1 april centraal.

Sprekers op het symposium zijn onder andere Michael Stephens (biblioblog-goeroe van TameTheWeb), David Lee King (van de openbare bibliotheek van Topeka & Shawnee County, Kansas USA) en Gary Vaynerchuk (van het videoblog Wine Library TV). De dagvoorzitter is priester Father Roderick, de van radio en tv bekende podcaster.

Aanmelden kan hier. Voor deelname aan het symposium betaal je 125 euro. Tenzij je student bent, dan betaal je slechts 35 euro. Zie ook het weblog behorende bij het symposium!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.