Vaktijdschrift MMNieuws en eCultuur

Afgelopen week ontving ik van mijn ex-stageadres de nieuwe MMNieuws. MMNieuws is een vaktijdschrift over Marketing- en ManagementNieuws voor de kunsten, cultuur, creatieve industrie en vrijetijdssector. Het vaktijdschrift wordt uitgegeven door EM-Cultuur; het bedrijf waar ik vijf maanden stagegelopen heb. Ieder nummer van MMNieuws heeft een ander thema. In het nummer dat nu net uit is, staat eCultuur centraal! Dat vond ik ontzettend leuk om te zien natuurlijk! Vooral omdat ik zelf ook een aantal artikelen voor het vaktijdschrift geschreven heb.

Omdat ik jullie graag de artikelen had willen laten lezen, heb ik geprobeerd deze te scannen. Dit is helaas mislukt doordat de kleine lettertjes niet te lezen zijn. Als je geïnteresseerd bent in het vaktijdschrift of in de artikelen, kun je de website van MMNieuws bezoeken. Daar kun je een samenvatting van de artikelen die over eCultuur gaan lezen. Verder is het ook mogelijk om op de website een (gratis) proefnummer aan te vragen. 

Suzanne  

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.