wordpress 2.7 op komst

Bij Erfgoed 2.0 maken we blij gebruik van WordPress, overzichtelijke en redelijk intuïtieve blogging software. Ik begon te bloggen met/bij een web-log.nl. Dat ging prima, tot er een fikse software update kwam en ik de weg niet meer kon vinden. En met WordPress kan je zelf ook aan de slag, als je het boeiend vindt om je in de code te verdiepen. Inmiddels maak ik twrouwens weer incidenteel gebruik van web-log.nl, als ik een artikel post voor crossmedialog.nl.

WordPress kondigt nu een enorme stap aan in de software: WordPress 2.7. Blijkbaar niet zo’n grote verandering dat het al 3.0 mag heten. Of willen ze nog niet van de populaire 2.0 associatie af? Hoe dan ook, het ziet er veelbelovend uit. Als de statistieken nu nog meer details zouden geven over het aantal bezoekers (ipv bekeken pagina’s) enzovoorts, dan blijven we zeker bij WordPress. Dan zou ik wel graag zien dat ze het makkelijker maken om de video over wordpress 2.7 te integreren. Ik plaats maar een afbeelding i.p.v. de video…

picture-1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.